Visites iMou-te


Visites iMou-te

Foto: El professorat  dels IES Vallidna i Alameda amb María Algarra i Maite Montesinos, coordinadores d'UECO.

Des de el curs passat estem participant en el programa iMou-te, una iniciativa per a l'intercanvi d'experiències i desenvolupament professional docent a través de l'observació directa. Està organitzat per la Conselleria d'Educació. +info

Per a conéixer la perspectiva inclusiva a les nostres aules UECO vam rebre la visita de l'IES Valldigna de Tavernes i de l'IES Alameda d'Utiel el passat 7 de maig. L'IES Marxadella de Torrent va apropar-se a la nostra escola interessats per el projecte de casa domotitzada d'FP. Finalment el passat 31 de maig vam rebre a 3 mestras del CEIP Francisco Giner de los Ríos, del barri de Campanar per a conéixer els projectes d'aprenentatge de Primària.

  En la visita al projecte de les UECO els mostràrem les dinàmiques d'aprenentatge amb els grups de referència de 1er a 4t d’ESO: Tutories, projectes, eixides, campanyes y moments de pati a l’hora de migdia; junt la nova proposta d'inclusió a les matèries d'ESO, on van comprovar com l'alumnat treballava i preparava el concert de Música Inclusiu de 1r i 3r i el projecte Naturaliza de 4t d'ESO. Van rebre la visita María Algarra i Maite Montesinos.

  El projecte de la casa domotitzada és una proposta interdisciplinària a la qual l'alumnat dissenya i munta la instal·lació elèctrica, domòtica i de telecomunicacions d'un habitatge. En grups reduïts, s'encarreguen de dissenyar, calcular, instal·lar i integrar, les instal·lacions habituals que es poden trobar en un habitatge. Per a això s'integren completament dos mòduls i part d'un tercer de diferents cicles. Juanjo Camacho i José Gómez, amb el suport de Rafa Villatoro van acompanyar la visita dels companys de Torrent.

  Foto: Juanjo Camacho y José Gómez  front la casa domotitzada de Cicles formatius.


  En la visita a Primària, les mestres del CEIP Giner de los Ríos van conéixer els projectes interdisciplinaris amb codocència i el projecte de participació de voluntaris i comunitat educativa a les aules d'alguns cursos per a acompanyar l'aprenentatge i generar diàleg en temps lectiu.

  Les mestras del CEIP Francisco Giner de los Rios amb Manuel Claramunt, coordinador pedagògic de Primària

  Foto: Les mestres del CEIP Francisco Giner de los Rios que van fer la visita amb Manuel Claramunt, coordinador pedagògic de Primària.

  Agraïm el treball de totes les persones que han estat implicades en l'acollida de les visites, que a més d'aprendre uns dels altres, ens ajuda a conéixer i conectar amb el nostre entorn educatiu local.

  Alberto Gilsanz, direcció pedagògica

  .